ПРОЕКТУВАННЯ БАЗИ ДАНИХ КОМП’ЮТЕРНОЇ СИСТЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Юрченко, К. М.; Снитюк, В. Є. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод проектування бази даних комп’ютерної системи професійної підготовки, в основу якого покладено логічну схему контролю знань. Визначено аспекти розробки таких систем, вказано на необхідність реалізації в них принципу адаптивності та запропоновано моделі, згідно з якими здійснюється коригування значень складності питань у процесі контролю знань. Вказано на багатокритеріальність оцінювання як атрибут комп’ютерної системи професійної підготовки та виконано аналіз проблем і задач, які супроводжують цей процес.