Інформаційні системи управління підприємствами енергетики - Ковтун, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено огляд ринку інформаційних систем управління ресурсами підприємства і проведено вивчення і опис їх можливостей і специфічних особливостей.