КОНЦЕПТУАЛІЗАЦІЯ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ АНАЛІЗУ ПРОБЛЕМНИХ СИТУАЦІЙ - Савчук, Т. О.; Смирнова, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано поняття проблемної ситуації та запропоновано схему процесу описання проблемної ситуації; досліджено сучасні методи і засоби аналізування слабо структурованих та неструктурованих проблемних ситуацій та визначено їх недоліки; визначено інформаційну технологію аналізування проблемної ситуації.