МЕТОД ОТРИМАННЯ КОМПЛЕКСНОЇ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ВЕБ-МАТЕРІАЛІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОЛЯРНОЇ СИСТЕМИ КООРДИНАТ - Боцула, М. П.; Моргун, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано новий метод оцінки якості веб-матеріалів на базі оцінок двох груп «Користувачі» та «Експерти». Цей метод надає можливість якісного та кількісного комплексного подання множини значень за допомогою багатокутника полярної діаграми. Розроблено програмний засіб для аналізу отриманих оцінок і розрахунку комплексної оцінки веб-матеріалу.