НЕОБХІДНІ ТА ДОСТАТНІ УМОВИ НА БАЗИС ДИСКРЕТНОГО ВЕЙВЛЕТ-ПЕРЕТВОРЕННЯ - Чертов, О. Р.; Александрова, М. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено порівняльний аналіз відомих умов, що накладаються на функції, для утворення ними базису диадного дискретного вейвлет-перетворення. Зіставлено різні способи запису вейвлет-перетворень та надано рекомендації щодо їх застосування.