КОДЕКСИ ЕТИКИ ДІЛОВИХ ВІДНОСИН ЯК ФАКТОР СТАНОВЛЕННЯ ЕТИЧНИХ ЗАСАД БІЗНЕСУ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ - Лесько, О. Й.; Прищак, М. Д.; Кушнір, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано роль Кодексів етики ділових відносин (корпоративних кодексів) у становленні етичних засад бізнесу та менеджменту зарубіжних країн з метою вивчення досвіду інституалізації ділової етики в фірмах та організаціях як невід’ємного чинника подальшого розвитку ділової сфери в Україні.