ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ЦІНУ ЗЕМЕЛЬ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ - Чаплигіна, О. В.; Шиян, А. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено фактори впливу на ціну землі сільськогосподарського призначення в Україні. Виявлено необхідні умови, за яких можна буде досягти економічно зумовленої ціни на землю. Описано наслідки впливу нерозвиненості фінансових інститутів України, рівня якості землі та використовуваних сільськогосподарських технологій на ціну землі.