ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ ДО ҐЕНДЕРНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ ПІДЛІТКОВОГО ВІКУ - Остапчук, О. Л. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Обґрунтовано педагогічні умови підготовки майбутніх соціальних педагогів до ґендерного виховання підлітків, проаналізовано можливості включення ґендерного компонента у фахову підготовку соціальних педагогів.