ВИЗНАЧЕННЯ КРИТИЧНОГО НАВАНТАЖЕННЯ ЦИЛІНДРИЧНИХ СІТЧАСТИХ ОБОЛОНОК ПОКРИТТЯ - Сіянов, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Виконано математичне моделювання циліндричних сітчастих оболонок покриття і визначено величину критичного навантаження в залежності від матеріалу, геометричних характеристик та кількості півхвиль форми втрати стійкості. Запропоновано комп’ютерну програму розрахунку і розглянуто конкретний числовий приклад розрахунку конструкції. Проаналізовано отримані результати та виявлено певні закономірності.