ІНДУКТИВНИЙ МЕТОД ВИМІРЮВАННЯ ВОЛОГОСТІ ГЕТЕРОГЕННИХ ДИСПЕРСНИХ ДІЕЛЕКТРИКІВ - Кухарчук, В. В.; Богачук, В.В.; Граняк, В. Ф. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано безконтактний неруйнівний метод контролю вологості речовини, що може бути використаний для сертифікації кінцевої продукції на підприємствах переробної галузі АПК, які спеціалізуються на виробництві гетерогенних дисперсних діелектриків, та розроблено загальну математичну модель для вимірювальних перетворювачів, побудованих на основі цього методу.