Експериментальна установка для реалізації складних високоточних алгоритмів керування електроприводом змінного струму - Сметана, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто основні модулі та принципи побудови експериментальної установки для апробації наявних та реалізації нових алгоритмів керування електроприводом змінного струму. Для усунення недоліків пов’язаних із різного роду збоями в системі, запропоновано компактний варіант конструкції установки. За допомогою прикладного програмного забезпечення реалізовано відомі алгоритми систем керування АД з к.з. ротором.