МАРКОВСЬКА МОДЕЛЬ ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ В УПРАВЛІННІ РОЗГАЛУЖЕНО-ЦИКЛІЧНИМИ ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ - Дубовой, В. М.; Никитенко, О. Д.; Пилипенко, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто проблему побудови моделі для циклічних технологічних процесів та розроблено марковську модель прийняття рішень в управлінні розгалужено-циклічними технологічними процесами, яка дозволяє здійснювати оптимізацію за критерієм мінімального ризику.