АНАЛІЗ СТАНУ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ МАЛОЇ ГІДРОЕНЕРГЕТИКИ В УКРАЇНІ. ЕКСПЛУАТАЦІЯ МАЛИХ ГЕС ТА КАСКАДІВ МАЛИХ ГЕС У СУЧАСНИХ УМОВАХ - Хоменко, В. О.; Лежнюк, П. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Проаналізовано стан та перспективи розвитку малої гідроенергетики в Україні. Розглянуто проблеми відновлення та експлуатації малих ГЕС та каскадів малих ГЕС у сучасних умовах.