ТЕРМІЧНЕ СУШІННЯ ЗОВНІШНІХ ПОВЕРХОНЬ НАГРІВАННЯ ПИЛОВУГІЛЬНОГО КОТЛА - Брикайло, Р. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Описано новий спосіб захисту зовнішніх поверхонь нагрівання енергетичного котла під час простоювання та після водяного обмивання. Наведено результати експериментальних досліджень процесу термічного сушіння зовнішніх поверхонь нагрівання пиловугільного котла ТП-10 за допомогою циркуляції живильної води по пароводяному контуру. Визначено оптимальні показники роботи схеми термічного сушіння.