КОНТРОЛЬ СТАНУ ВІДКЛЮЧЕНОЇ ОБМОТКИ ДВОШВИДКІСНОГО АСИНХРОННОГО ДВИГУНА ТА УПРАВЛІННЯ ЗАХИСНИМ ВІДКЛЮЧЕННЯМ - Ковальова, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Досліджено та проаналізовано процеси у відключеній обмотці двошвидкісного асинхронного двигуна у разі виникнення кола витоку струму на землю. Обґрунтовано принцип реалізації функції управління захисним усуненням ЕРС у відключеній обмотці шляхом визначення інформаційного сигналу у додатковому ємнісно-резистивному приєднанні між заземленим корпусом асинхронного двигуна та його обмоткою статора з подальшим роз’єднанням її трифазної схеми.