ПЕРСПЕКТИВИ ЗАСТОСУВАННЯ МАТРИЧНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ ЧАСТОТИ В АВТОНОМНИХ ЕНЕРГЕТИЧНИХ СИСТЕМАХ - Лебеденко, Ю. О. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто питання щодо застосування матричних перетворювачів в автономних енергетичних системах та вирішення проблеми підвищення ефективності процесів керування перетворенням елек¬тричної енергії за рахунок застосування методів оптимального керування.