МЕТОДОЛОГІЧНІ ТА МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ОЦІНЮВАННЯ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ УКРАЇНИ - Кінаш, І. П.; Бандура, А. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Запропоновано методику оцінювання розвитку соціальної інфраструктури держави. Проведено групування регіонів України за параметрами стійкості росту однієї зі складових соціальної інфраструктури — соціально-побутової — за період 2005—2010 рр.