ЗНАЧЕННЯ ГУМАНІТАРНОЇ СКЛАДОВОЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ МЕНЕДЖЕРІВ-ЕКОНОМІСТІВ У ВТНЗ - Грозна, Н. З. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Розглянуто проблему інтеграції гуманітарного знання в процес підготовки менеджерів-економістів в технічному ВНЗ і значення гуманітарної (і зокрема культурологічної) складової у професійній підготовці фахівців цього напрямку. Визначається роль культурологічного та гуманістичного підходів у підготовці майбутніх менеджерів в сфері економіки, а також роль гуманітарної підготовки фахівців цієї сфери.