РИТОРИЧНА КУЛЬТУРА У КОЛІ СУМІЖНИХ ПОНЯТЬ (ДО ПИТАННЯ ВИЗНАЧЕННЯ РИТОРИЧНОЇ КУЛЬТУРИ) - Залюбівська, О. Б. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Досліджено поняття риторичної культури особистості через порівняльний аналіз з найближчими суміжними поняттями: мовленнєва культура, комунікативна культура, комунікативна компетентність. Автор доводить, що риторична культура не тотожна жодному з них і не вичерпується їх сукупністю.