ТЕОРІЯ ПЛАСТИЧНОЇ ТЕЧІЇ В ПРИКЛАДНИХ ЗАДАЧАХ ФУНДАМЕНТОБУДУВАННЯ - Моргун, А. С.; Берчак, С. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2013)
Удосконалено методику розрахунку несучої здатності забивної палі за числовим МГЕ. Спрогнозовано нелінійну задачу механіки ґрунтів з використанням неасоційованого закону пластичної течії.