ДОСЛІДЖЕННЯ СТАТИЧНИХ МЕТРОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ЗАСОБУ ВИМІРЮВАННЯ КУТОВОЇ ШВИДКОСТІ - Васілевський, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2012)
Отримано аналітичні вирази для дослідження основних статичних метрологічних характеристик засобу вимірювання кутової швидкості, що дозволяють синтезувати цей тип засобів вимірювання із наперед заданими нормованими метрологічними характеристиками. Також побудовано та проаналізовано характеристики зміни отриманих аналітичних виразів основних статичних метрологічних характеристик.