СКІНЧЕННІ ІНВЕРСНІ НАПІВГРУПИ З ПЕРЕСТАВНИМИ СТАБІЛЬНИМИ КВАЗІПОРЯДКАМИ - Барковська, А. А.; Дереч, В. Д. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано опис скінченних інверсних напівгруп, для яких будь-які два стабільні квазіпорядки є переставними відносно звичайної операції композиції бінарних відношень.