Мікроструктура золоцементного в’яжучого з хімічно активованою зольною складовою - Боднар, П. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведені результати дослідження впливу хімічної активації золи-винесення на фізико-механічні властивості, мікроструктуру і фазовий склад новоутворень цементнозольних композицій.