МЕТОД СИНТЕЗУ ТА ШВИДКІСНОЇ ОБРОБКИ ТРИВИМІРНИХ ЗОБРАЖЕНЬ В БАГАТОПОЗИЦІЙНИХ СИСТЕМАХ РАДІОБАЧЕННЯ - Толюпа, С. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано метод синтезу та швидкісної обробки тривимірних зображень в системах радіобачення з дистанційним пілотуванням групи носіїв бортових засобів локації. Використання методу дозволить покращити розділення системи радіобачення за азимутом у передньому секторі огляду системи та забезпечити зниження загальних обчислювальних витрат на формування та обробку радіолокаційних зображень об’єктів спостереження.