МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО СПІВВІДНОШЕННЯ ПОВЕРХОНЬ НАГРІВУ В КОТЛІ НА ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДАХ - Ткаченко, С. Й.; Дахновська, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено метод визначення раціонального співвідношення поверхонь нагріву в котлі на органічних відходах. Метод дозволяє проектувати котли невеликої потужності з мінімальним значенням сумарної площі котла.