ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНИЙ АНАЛІЗ СИСТЕМ ТЕПЛО- ТА ХОЛОДОПОСТАЧАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ АБСОРБЦІЙНИХ ХОЛОДИЛЬНИХ МАШИН - Титар, С. С.; Климчук, О. А.; Юрковський, С. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто можливість використання сонячної енергії та теплової енергії когенераційної установки для систем холодо- та теплопостачання будинків суспільного типу. Проведено техніко-економічний аналіз комбінованих систем холодо- та теплопостачання для застосування різних джерел «холоду».