ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ ТА ПРОГНОЗУВАННЯ ВЕЛИЧИНИ ОРЕНДНОЇ ПЛАТИ ЗА ЗЕМЛЮ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ - Грабовецький, Б. Є.; Чаплигіна, О. В.; Шварц, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Досліджено динаміку орендної плати за землю сільськогосподарського призначення у Вінницькій області протягом 2004—2011 рр. Виявлено тенденції зміни ціни на землю за окремими групами районів Вінницької обл., здійснено прогнозні розрахунки орендної плати на 2012–2015 рр. на підставі ретроспективних даних.