ІМІТАЦІЙНА МОДЕЛЬ ЛОГІСТИЧНОЇ СИСТЕМИ МЕТАЛУРГІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА - Шаповалов, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано імітаційну модель логістичної системи металургійного підприємства. Визначено фактори виробництва, які впливають на формування конкурентних переваг. За результатами моделювання отримано й проаналізовано значення досліджуваних факторів.