ДЕРЖАВА ЯК СУБ’ЄКТ СТРАХОВОГО ЗАХИСТУ ІНВЕСТИЦІЙ У ВУГЛЕВИДОБУВАННЯ - Гусак, А. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено роль держави як суб’єкту страхового захисту інвестиційних проектів у вугільній промисловості.