МЕТОД ГРАНИЧНИХ ЕЛЕМЕНТІВ В РОЗРАХУНКАХ НЕСУЧОЇ СПРОМОЖНОСТІ КІЛЬЦЕВИХ ТА КРУГЛИХ В ПЛАНІ ФУНДАМЕНТНИХ КОНСТРУКЦІЙ - Моргун, А. С.; Франчук, О. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проведено порівняння несучої спроможності основи круглого та кільцевого фундаменту на основі розрахунку за числовим методом граничних елементів. Встановлено економічніший варіант фундаментної конструкції.