ВПЛИВ ЗАЛІКОВУВАННЯ ТРІЩИН МІДНИМИ СПЛАВАМИ НА МІЦНІСТЬ СТАЛЕВИХ КОНСТРУКЦІЙ - Савуляк, В. І.; Бакалець, Д. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто технологію заліковування тріщин мідними сплавами. Доведено позитивний вплив цього процесу на міцність пошкоджених тріщинами сталевих деталей.