ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ АЛГОРИТМІВ ДИСКРЕТНОГО ВЕЙВЛЕТ-ПЕРЕТВОРЕННЯ ВІБРОСИГНАЛІВ З РІЗНИМИ КОЕФІЦІЄНТАМИ СТИСКАННЯ - Кухарчук, В. В.; Кацив, С. Ш. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено математичну модель та алгоритм дискретного вейвлет-перетворення з довільними цілими коефіцієнтами стискання і проведено оцінку ефективності алгоритму з точки зору швидкодії та роздільної здатності.