ОЦІНЮВАННЯ НА МАКРОРІВНІ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ ТРАНСПОРТУ І ЗВ’ЯЗКУ ЯК ВИДУ ЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Бурєнніков, Ю. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
На основі моделювання розглядаються підходи до оцінювання складових результативності транспорту і зв’язку як виду економічної діяльності на макрорівні. Результативність у статті розглядається як категорія, котра характеризує економічний процес з кількісного боку у вигляді вартості його масштабного продукту та якісного — у вигляді ефективності процесу.