Формування умінь та навичок практичного перекладу у студентів економічних спеціальностей засобами сучасних інформаційних технологій - Прадівлянний, М. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглядається проблема використання засобів сучасних інформаційних технологій навчання в навчальному процесі з метою поглибленого навчання іноземним мовам студентів економічних спеціальностей. Запропонований підхід до організації занять з практичного оволодіння навичками перекладу за допомогою нових форм організації навчання на базі засобів СІТ.