МІСЦЕ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СИСТЕМІ ЕКОНОМІЧНОГО ЗРОСТАННЯ ПІДПРИЄМСТВ - Єпіфанова, І. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано підходи до розкриття сутності інноваційної діяльності. Розглянуто інноваційну діяльність як чинник економічного зростання машинобудівних підприємств.