СТРУКТУРНІ ТРАНСФОРМАЦІЇ АГРАРНОГО СЕКТОРА УКРАЇНИ - Білоконь, Т. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто моделі розвитку сільського господарства, досліджено структурні зміни в аграрному секторі України та визначено перспективи його розвитку.