ПРОГНОЗУВАННЯ НАДХОДЖЕННЯ ДО ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ КОШТІВ ЗА НАДАННЯ ДОЗВОЛЕНИХ ПЛАТНИХ ПОСЛУГ НА ОСНОВІ МОДЕЛЕЙ АВТОРЕГРЕСІЇ — ПРОІНТЕГРОВАНОГО КОВЗНОГО СЕРЕДНЬОГО - Мокін, Б. І.; Мокіна, Ю. В.; Гончарук, Н. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено аналіз процесів надходження до ВНЗ коштів за надання дозволених платних послуг шляхом занурення в область нестаціонарних часових рядів і запропоновано для прогнозування обсягів надходження позабюджетних коштів використовувати моделі авторегресії — проінтегрованого ковзного середнього зі структурою та параметрами, адекватними характеристикам цих часових рядів.