МЕТОД ВИДІЛЕННЯ КОНТУРУ НА СЛАБОКОНТРАСНИХ РОЗМИТИХ ЗОБРАЖЕННЯХ - Білинський, Й. Й.; Микулка, І. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено метод для виділення контурів об’єктів на слабоконтрасних розмитих зображеннях та здійснено порівняльний аналіз запропонованого методу із традиційними.