МЕТОД ОПЕРАТИВНОГО САМОКАЛІБРУВАННЯ АЦП ПОРОЗРЯДНОГО НАБЛИЖЕННЯ З ВАГОВОЮ НАДЛИШКОВІСТЮ - Азаров, О. Д.; Черняк, О. І. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описані метод та структурна організація аналого-цифрового перетворення з оперативним самокалібруванням за рахунок вагової надлишковості.