СХЕМОТЕХНІЧНІ РІШЕННЯ БАЗОВИХ БЛОКІВ ДЛЯ КЛАСИФІКАТОРА ОБРАЗІВ - Мартинюк, Т. Б.; Дорощенков, Г. Д.; Гуцол, О. М. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто методи та засоби класифікації образів з використанням дискримінантного аналізу. Наведено структурні та функціональні рішення щодо організації основних вузлів блока класифікації, які забезпечують багатофункціональність оброблення за різницевими зрізами.