МЕТОД ДИСКРЕТНО-ДИНАМІЧНОГО РЕГУЛЮВАННЯ НАПРУГИ ДЛЯ КЕРУВАННЯ ТРАНСФОРМАТОРАМИ З ПРИСТРОЯМИ РПН - Філатов, О. Г. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Запропоновано пропорційно-інтегральний закон регулювання напруги з попередньо заданим ступенем стійкості для дискретної в часі системи автоматичного управління силовим трансформатором з пристроєм РПН.