АНАЛІЗ ТА ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ВОДОВУГІЛЬНОГО ПАЛИВА ЯК АЛЬТЕРНАТИВНОГО ДЖЕРЕЛА ЕНЕРГІЇ - Халатов, А. А.; Шіхабутінова, О. В.; Моніч, Ю. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Наведено короткий огляд можливостей використання водовугільного палива (ВВП). Подано технології приготування водовугільної суміші, разом з тим наведено опис кавітаційно-вихрового методу отримання водовугільного палива. Розглянуто основні властивості ВВП, особливості його виробництва та застосування. Проаналізовано проблеми і сформульовано пропозиції подальших перспектив використання ВВП в енергетиці Україні.