ЗАСТОСУВАННЯ ПОНЯТТЯ «МОДЕЛЬНА РІДИНА» В ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНО-РОЗРАХУНКОВОМУ МЕТОДІ - Ткаченко, С. Й.; Пішеніна, Н. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Удосконалено спосіб визначення інтенсивності теплообміну в складних рідинах та сумішах органічного походження з обмеженою інформацією по теплофізичним властивостям за рахунок уточнення меж застосування «модельної рідини» та переходу від поняття «модельна рідина» до «частково-модельна рідина».