Виготовлення гарячим деформуванням штампованих поковок з алюмінієвих сплавів, які мають масивні ребра та тонке коротке полотно - Скрябін, С. О.; Скрябін, К. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Описано стан питання виготовлення гарячим деформуванням штампованих поковок з алюмінієвих сплавів. Проведено аналіз причин виникнення дефектів при виготовленні цього класу штампованих поковок та методи їх усунення. Дано рекомендації з побудови підготовчих рівчаків