СВІТОВИЙ ДОСВІД, ПЕРЕВАГИ ТА НЕДОЛІКИ ЗАСТОСУ-ВАННЯ ТЕПЛОВИХ НАСОСІВ У ТЕПЛОЕНЕРГЕТИЦІ УКРАЇНИ - Мальований, М. С.; Берлінг, О. Ю. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Проаналізовано світовий досвід використання теплових насосів (ТН). На базі аналізу проведено класифікацію переваг використання ТН у технічному та екологічному аспектах. Проаналізовано також і недоліки теплових насосів з описом і рекомендаціями шляхів по їх усуненню.