ДО ПИТАННЯ ВИБОРУ ОПТИМАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ МАРКЕТИНГОВОГО ВІДДІЛУ НА ПРОМИСЛОВОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Мокіна, Ю. В.; Лецька, О. С. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто та проаналізовано основні види організаційних структур маркетингового відділу підприємства. Виділено основні принципи побудови маркетингової відділу та сформульовано вихідні параметри для вибору оптимальної організаційної структури відділу маркетингу на промисловому підприємстві.