ПРОБЛЕМИ ТА СУЧАСНИЙ СТАН УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ ПРОМИСЛОВИХ ПIДПРИЄМСТВ - Савіцький, А. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Здійснено аналіз проблем, які виникають в управлінні якістю продукції промислових підприємств в сучасних умовах, виявлено доцільність та охарактеризовано переваги застосування системи загального менеджменту якістю.