МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ЕКОНОМІКО-ЕНЕРГЕТИЧНОГО ОБСТЕЖЕННЯ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВА - Джеджула, В. В. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розглянуто процес проведення економіко-енергетичного обстеження промислового підприємства. Обґрунтовано основні етапи та сформовано загальну методологію проведення дослідження.