МОДЕЛЮВАННЯ ВПЛИВУ ОБСЯГІВ ПАРТІЙ ПОСТАВОК РУДИ НА СОБІВАРТІСТЬ КОНЦЕНТРАТУ - Бєлкіна, І. А. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Розроблено модель впливу обсягів партій подачі руди на виробничу собівартість залізорудного концентрату. Описаний вплив розраховано для трьох значень продуктивності першої дробарки в технологічному ланцюзі дробарної фабрики. Виявлено фактори формування динамічних параметрів рудоподачі. Встановлено, що залежність собівартості від обсягу партій подачі руди має вигляд нелінійної функції з екстремумом.