ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ФОРМУВАННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ - Кінаш, І. П. (Вісник Вінницького політехнічного інституту, 2010)
Визначено фактори, які безпосередньо чи опосередковано впливають на формування соціальної інфраструктури сталого розвитку України. Розкрито суть цих факторів та особливості групування.